Το πρότυπο βαρυτικό οινοποιείο Ρούβαλη δραστηριοποιείται στην καρδιά της Αιγιάλειας από το 1990. Υψόμετρο, βράχια, μικροί επιλεγμένοι κλήροι, μπαλκόνια-πεζούλες που βλέπουν στον Κορινθιακό κόλπο, διαμορφώνουν τον ιδανικό τόπο της ορεινής «ηρωικής αμπελουργίας». Παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Άγγελο Ρούβαλη, η Θεοδώρα Ρούβαλη και ο Αntonio Ruiz Pañego με αφοσίωση, τέχνη και βαθιά γνώση δημιουργούν κρασιά με προσωπικότητα, που εκφράζουν το ιδιαίτερο και μοναδικό terroir της Αιγιάλειας, μιας από τις πιο ενδιαφέρουσες αμπελουργικές ζώνες του κόσμου.
Στους αμπελώνες του οινοποιείου καλλιεργούνται ο ερυθρωπός Ροδίτης, το Λαγόρθι, η Κυδωνίτσα, το Ασύρτικο και η Μαυροδάφνη Τσιγκέλω αλλά και οι παγκόσμιες ποικιλίες Riesling, Chardonnay και Cabernet Franc, που αναδεικνύουν το εξαιρετικό δυναμικό της Αιγιάλειας.