Ούζο Veto. Από το 1892
Χρόνια τώρα, με πίστη και υπευθυνότητα, το Ouzo Veto κλείνει μέσα του όλη την αυθεντική τέχνη του Μυτιληνιού παραδοσιακού ούζου.
Σήμερα το Ouzo Veto συνεχίζει να έχει το πυκνό σώμα που δικαιολογεί την απολαυστική του μοναδικότητα. Ο «θαλασσινός» χαρακτήρας του έχει ένα πλούσιο, ισορροπημένο, ελαφρύ και γλυκό άρωμα με ξεχωριστό δυνατό τελείωμα στη γεύση, που διαρκεί.
Λίγα λόγια:
Η αποσταγματοποιία Σπέντζα ξεκίνησε το 1892 στη Πέργαμο της Μ.Ασίας από τον Γιώργη Σπέντζα (1η γενιά) και συνεχίστηκε το 1948 από τον Δημήτριο Σπέντζα (2η γενιά) στην Μυτιλήνη της Λέσβου, με την ονομασία Ouzo “VETO” Μυτιλήνης.
Το 2004 ο Γιώργος Σπέντζας (3η γενιά) με βασικές αξίες την ποιότητα, την συνέπεια, την καινοτομία και το πάθος για πρόοδο και ανάπτυξη, επιτυγχάνει την έγκριση της πρώτης πανελλαδικά επίσημης άδειας, από το Γενικό Χημείο του κράτους, για την εμφιάλωση και εμπορεία του Ούζου σε μεταλλικούς περιέκτες.
Tο 2013 ο γιός του Γιώργου, ο Δηµήτρης Σπέντζας, έχοντας ως παρακαταθήκη την επιτυχηµένη πορεία των προκατόχων της έρχεται µε καινοτόµες ιδέες και πνεύµα ανανέωσης να συνεχίσει την παράδοση.
Όλα αυτά τα χρόνια η αποσταγματοποιία Σπέντζα με αφοσίωση και μεράκι, συνδυάζει για την παραγωγή των προϊόντων της σύγχρονες μεθόδους και αξίες, με στόχο να προσφέρει συνεχώς τα καλύτερα προϊόντα στην ελληνική και παγκόσμια αγορά.