Karoulias | Νέα συνεργασία της Β.Σ. Καρούλιας με την Μικροζυθοποιία SEPTEM. – 18/2/2016
16275
single,single-post,postid-16275,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-1.0.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Νέα συνεργασία της Β.Σ. Καρούλιας με την Μικροζυθοποιία SEPTEM. – 18/2/2016

Νέα συνεργασία της Β.Σ. Καρούλιας με την Μικροζυθοποιία SEPTEM. – 18/2/2016

septem-18-2-2016Σε υπογραφή μακροπρόθεσμης συμφωνίας για τη διανομή των προϊόντων της Μικροζυθοποιίας SEPTEM, προχώρησε η Β.Σ. Καρούλιας.

Ο κ. Χρήστος Αργυρού, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας δηλώνει: «Με ιδιαίτερη ικανοποίηση ανακοινώνουμε την έναρξη συνεργασίας μας με την Μικροζυθοποιία SEPTEM η οποία είναι γνωστή για την εξαιρετική και ξεχωριστή ποιότητα των προϊόντων της. Η εταιρεία Β.Σ.Καρούλιας θα επιταχύνει την ανοδική τάση των προϊόντων της Μικροζυθοποιίας SEPTEMστην Ελληνική αγορά, τόσο βασιζόμενη στο δίκτυο της, όσο και με τις ενέργειες που θα σχεδιαστούν. »
Σχετικά  με  τη Μικροζυθοποιία Septem
Η σφραγίδα της craft μπύρας και των μικροζυθοποιών είναι η καινοτομία, καθώς παράγουν παραδοσιακά είδη με διαφορετική οπτική, ενώ παράλληλα αναπτύσσουν νέα είδη που δεν έχουν προηγούμενο. Στο Ωρολόγιο Ευβοίας δημιουργήθηκε από το Χημικό-Οινολόγο Σοφοκλή Παναγιώτου και τον Οικονομολόγο αδελφό του Γιώργο, η Μικροζυθοποιία Septem, η οποία ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2009 την διακίνηση φρέσκιας, μη παστεριωμένης μπύρας.
Το όραμά της SEPTEM  είναι να γίνει η ελληνική Mικροζυθοποιία, που στην συνείδηση του καταναλωτή, τα προϊόντα της, θα είναι συνώνυμα της γαστρονομικής απόλαυσης και θα αποτελέσουν σημεία αναφοράς για την  διαφοροποιημένη ποιοτική μπύρα. HΜικροζυθοποιία Septem εξάγει τα προϊόντα της σε δέκα χώρες, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει βραβευθεί σε πολλούς διεθνείς διαγωνισμούς, με αποκορύφωμα το 2015 που αναδείχτηκε “BestBrewerofEurope” στο InternationalBeerChallengeστο Λονδίνο.