Karoulias | ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΓΑΒΑΛΑ
16380
single,single-portfolio_page,postid-16380,ajax_fade,page_not_loaded,,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-1.0.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΓΑΒΑΛΑ

gavalas
kthma-gavala-2
kthma-gavala
gavala

Το οινοποιείο Γαβαλά είναι ένα παραδοσιακό οικογενειακό οινοποιείο στο Μεγαλοχώρι Σαντορίνης, το οποίο ασχολείται αποκλειστικά με την οινοποίηση από τα τέλη του 19ου αιώνα.

Tο 1998 έγινε η πρώτη εμφιάλωση στο μικρό αλλά σύγχρονο οινοποιείο στο Mεγαλοχώρι. Το 2006, το μοναδικό κρασί Κατσανό, το οποίο είναι αποτέλεσμα της αγάπης και της αφοσίωσης του Γιώργου Γαβαλά στην επίμονη ανάδειξης σπάνιων ποικιλιών του νησιού, εμφιαλώνεται για πρώτη φορά.

Μετά τη μακρόχρονη παράδοση και εμπειρία τριών αιώνων, η οικογένεια Γαβαλά, με σεβασμό στα χαρακτηριστικά των γηγενών ποικιλιών του νησιού, παράγει κρασιά ανώτερης ποιότητας με μοναδικά χαρακτηριστικά για την διεθνή αγορά, συνδιάζοντας τις παραδοσιακές μεθόδους οινοποίησης με τις σύγχρονες . «Το κρασί ισοδυναμεί με ζωή», αναφέρει ο κος Γαβαλάς και αυτό επαληθεύεται από τις πράξεις του. Το πάθος του για τις σπάνιες γηγενείς ποικιλίες είναι ακόμη ισχυρότερο. «Είναι ιδιαίτερες και παράγουν μοναδικά κρασιά στον κόσμο, καλωσορίζοντας/προβάλλοντας νέους οινικούς ορίζοντες», αποκρίνεται πάντα .

Στόχος του οινοποιείου είναι η συνεχής βελτίωση της ποιότητας και όχι η αύξηση της ποσότητας εις βάρος της ποιότητας του προϊόντος. Σεβόμενοι τον καταναλωτή, προσπαθούμε η αξία του προϊόντος να αντιπροσωπεύει την ποιότητά του και αντιστρόφως η ποιότητα του προϊόντος να ανταποκρίνεται της αξίας του.

Η συνεργασία μεταξύ της Β.Σ. ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ και του ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟΥ ΓΑΒΑΛΑ ξεκίνησε το 2013